Wil je een particulier advies, een zakelijk advies of door naar je volgende woning?

  Interieuradvies particulier

We komen bij je aan huis om alvast een indruk te krijgen van de bestaande ruimte of, in geval van nieuwbouw, te kijken wat je huidige smaak is. We houden niet zozeer rekening met de nieuwste trends maar willen vooral graag iets voor je ontwerpen waar je heel blij van wordt.

  Interieuradvies zakelijk

Met de inrichting van je bedrijfsruimte wil je graag een gevoel opwekken dat past bij jouw identiteit en visie. Dit geldt zowel voor een restaurant, een kantoor of winkel. Door goed na te denken over routing, kleur en materiaalgebruik, communicatie en de juiste verlichting geef je de consument of je personeel de juiste beleving mee. 

Jette-interieur kan helpen met indeling, kleuren en materialen, lichtplan, meubels en aankleding, maatwerk meubels, conceptontwikkeling, projectbegeleiding en styling.

  Vastgoedstyling

Mariët is erkend vastgoedstylist en kan je helpen de verkooptijd van je te koop staande huis te versnellen. Wees niet bang voor de extra kosten die dit met zich meebrengt, want een huis dat lang te koop staat, kost ook geld. Door ervoor te zorgen dat je huis zo verkoopklaar mogelijk er uit ziet, trek je de juiste kopers. Erg belangrijk in een tijd dat het huizenaanbod schaars wordt.

En heb je een heel moeilijk te verkopen huis? Laat ons er dan eens over brainstormen welke mogelijkheden er nog meer zijn met jouw woningindeling zodat dit een breder publiek gaat aanspreken.

Wat is styling?

Styling is het creëren van sfeer in een interieur. Om een optimale sfeer te bereiken, doet een stylist voorstellen voor he...

Lees meer

Merken

Jette-interieur richt niet naar haar eigen smaak in maar zet u centraal. Wij zitten dus niet vast aan bepaalde merken maar kunn...

Lees meer
Meer nieuws
  • Onze projecten

    Onze projecten

    Neem een kijkje bij reeds gerealiseerde projecten door ons.

    Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.