Wat is styling?

Styling is het creëren van sfeer in een interieur. Om een optimale sfeer te bereiken, doet een stylist voorstellen voor het gebruik van kleuren, materialen, dessins en accessoires.

Een interieurstylist houdt zich tevens bezig met het inrichten van ruimtes en maakt daarbij gebruik van bestaande producten en materialen zoals meubels, verlichting, wand- en vloerafwerking. Daarnaast maakt hij of zij optimale en verrassende ruimtelijke indelingen door rekening te houden met maatvoering en compositie. Een interieurontwerper, zoals Jette-interieur, ontwerpt daarbij ook nog maatwerk voor een persoonlijk interieur.

Een vastgoedstylist analyseert alle binnen- en buitenruimtes van een huis op afwerking en inrichting en zorgt voor een optimale woningpresentatie. Zonder ingrijpende verbouwing en grote budgetten, maar door slim gebruik te maken van indeling, functie, licht, kleur, materiaal en accessoires wordt een toegankelijke sfeer gecreëerd waar een brede kopers doelgroep zichzelf in ziet wonen. Met als doel de woning zo snel mogelijk te kunnen verkopen tegen de beste prijs.

Wat is styling?

Styling is het creëren van sfeer in een interieur. Om een optimale sfeer te bereiken, doet een stylist voorstellen voor he...

Lees meer

Merken

Jette-interieur richt niet naar haar eigen smaak in maar zet u centraal. Wij zitten dus niet vast aan bepaalde merken maar kunn...

Lees meer
Meer nieuws
  • Onze projecten

    Onze projecten

    Neem een kijkje bij reeds gerealiseerde projecten door ons.

    Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.