Een indicatie van wat we tot nu toe gedaan hebben

 •   Boswachtershuis Hoog-Soeren

  Aan dit monumentale boswachtershuis in Hoog-Soeren was zo’n 40 jaar niets aan veranderd. De nieuwe bewoner wilde er graag een warm en sfeervolle woning van maken waar hij na een boswandeling met zijn hond lekker kon genieten. Hier werd een totaal interieurontwerp uitgevoerd inclusief verlichting. De hele woning werd anders ingedeeld en verbouwd en daarna voorzien van sausen, behangen, meubilair, verlichting, nieuwe keuken en badkamer. Tot slot mochten wij ook de afstyling doen.

   

 •   Gastenverblijf De Prinsensteeg Nieuwleusen

  Een voormalige schuur werd omgetoverd tot een luxe gastenverblijf met sauna, masterbedroom en 2x2 persoons slaapkamers. Wij zorgden hier voor kleur- en materiaaladvies, leverden muurbekleding, muur- en vloersaus, meubilair en verlichting.

 •   Landhuis/Boerderijwoning Dedemsvaart

  Deze opdrachtgevers hadden een prachtig ontwerp voor een moderne boerderijwoning laten maken. Enorm verheugd was ik dat ik gevraagd werd om met hun mee te denken over het lichtplan, kleur, materiaal, badkamer, keuken en de totale inrichting. In de praktijk betekende dat vele uurtjes samen brainstormen, plannen bespreken, leveranciers bezoeken en de uiteindelijke materialen (plavuizen, keukenfrontjes, meubilair, verlichting, raambekleding, wandafwerking/bekleding, accessoires enz.) uitzoeken en leveren. Het resultaat mag er zeker zijn en ik ben trots dat wij dit project mochten realiseren samen met de overige partijen. 

 •   Woonkeuken 2-onder-1 kap Slagharen

  Deze opdrachtgevers wilden graag een kleur- en materiaaladvies voor de muren. Geadviseerd werd een prachtig zwart behang van Elitis met een metallic saus op de tussenmuur. Een gedurfde combinatie!

 •   Woonkeuken Loozen

  De keuken was aan vervanging toe en Mariët werd ingeschakeld voor een kleur- en materiaaladvies voor de hele woonkeuken.

 •   Landhuis Dedemsvaart

  Via mond-op-mond reclame kwamen deze opdrachtgevers bij Jette-interieur terecht. De vergunning voor de bouw van een landhuis was bijna rond en ik werd gevraagd om alvast mee te gaan denken over een totaal interieurontwerp. Zo fijn dat ik direct al werd ingeschakeld voordat de bouw begonnen was, want dan kun je het beste resultaat neerzetten voor de opdrachtgever! De wens was een romantisch landelijk landhuis met een moderne touch, geschikt voor kinderen en het ontvangen van vrienden. Samen met mijn netwerk hebben we onder andere de keuken, eetkamerbank en masterbedroom met badkamer ontworpen en geleverd. Ook hier een totaal interieurontwerp bestaande uit lichtplan, kleur/materiaaladvies en indelingsadvies gemaakt en geleverd voor de hele woning.

 •   Woonboerderij Nieuwleusen

  De woonkeuken moest een nieuwe look krijgen. De eigenaresse wilde af van haar ‘pannenkoekenboerderij’ uiterlijk door onder andere de donkerrode keuken met rood-wit geblokte gordijnen te vervangen. Ook de schouwombouw en muren werden aangepast. Daarna de afstyling met nieuwe verlichting en accessoires.

 •   Vrijstaande woning Witharen

  De bewoners wilden graag een metamorfose van de woonkeuken, woonkamer en hal maar wisten zelf niet hoe ze dit moesten aanpakken. Leidraad waren de kleurrijke schilderijen van Ton Schulten die al in het bezit waren van de bewoners. Wij werden ingeschakeld voor een totaal interieurontwerp met projectbegeleiding wat leidde tot een grondige aanpak: de muren werden gestuukt, gesausd en behangen. De installateur deed zijn werk en de interieurbouwer zorgde voor een prachtige  keukenrenovatie van de bestaande keuken omdat deze nog van een te goede kwaliteit was om te vervangen. Maar de ruimte werd wel van een hip uiterlijk voorzien met een prachtig gekleurd blokjesbehang op de achtermuur en een nieuwe eetkamerset. Ook het overige meubilair en gordijnen werden door ons vervangen met als kers op de taart de afstyling.

 •   Vrijstaande woning Den Ham

  Deze bewoners wilden graag de woonkamer aanpakken en schakelden hiervoor Jette-interieur in. Er moest meer eenheid komen met de woonkeuken en het moest vooral een licht en rustig interieur worden. Het uiteindelijke resultaat waren witte muren met één muur behang, nieuwe vloer, kachel en stalen deur voor een licht industriële touch! Een vloerkleed ontbreekt nog.

 •   Masterbedroom woonboerderij Lemele

  De woonboerderij waar vroeger ouders en grootouders samen gewoond hadden, moest teruggebracht worden van 2 woonvertrekken naar één complete woning voor de huidige generatie. Wij mochten beginnen om van een voormalige woonkamer een masterbedroom te maken inclusief inloopkast/kastruimte en badkamer.

 •   2-onder-1 kap Peize

  De wens van deze bewoners was een wit, modern en tikkeltje Scandinavisch interieur voor de woonkamer die absoluut niet kil mocht aanvoelen. Door gebruik te maken van diverse structuren en materialen in verschillende tinten wit is dit naar volle tevredenheid van de opdrachtgevers uitgevoerd.

 

Wat is styling?

Styling is het creëren van sfeer in een interieur. Om een optimale sfeer te bereiken, doet een stylist voorstellen voor he...

Lees meer

Merken

Jette-interieur richt niet naar haar eigen smaak in maar zet u centraal. Wij zitten dus niet vast aan bepaalde merken maar kunn...

Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.