Een interieur dat klopt

Ga je bouwen of verbouwen? Schakel ons dan vroegtijdig in voor een optimaal resultaat. De interieurs die wij maken, zijn stijlvol en sfeervol en bovenal vertaald naar jouw wensen.

We werken stapsgewijs naar jouw droominterieur toe:

  Stap 1

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we jouw wensen/eisen bespreken en bij wederzijds goedvinden een offerte gemaakt kan worden voor de volgende stappen of één of meerdere onderdelen hiervan.

  Stap 2

Stijl en sfeer bepalen door het maken van een moodboard.

  Stap 3

Vorm geven aan de ruimte door het maken van een indelingsplan met, indien de ruimte dit toelaat, meerdere voorstellen hoe de ruimte het best ingedeeld kan worden. We laten je een aantal 3D aanzichten zien.

  Stap 4

Kleur- en materiaalplan: de gebruikte kleuren en materialen bepalen de sfeer en hebben invloed op hoe je een ruimte ervaart. In dit plan staan de kleuren en materialen voor de wanden, vloeren, meubels, raamdecoratie en accessoires. We laten je zoveel mogelijk stalen zien zodat je een goede impressie krijgt.

  Stap 5

Tussentijds evalueren

We laten je graag het moodboard, indelingsvoorstellen en kleur- en materiaalplan zien om te kijken of we op één lijn zitten. Alles naar wens? Dan gaan we aan de slag met het definitieve ontwerp.

  Stap 6

Lichtplan, we brengen licht in de duisternis.

Goede verlichting is onmisbaar in een sfeervol en stijlvol interieur of werkplek. We gaan kijken naar basisverlichting, functieverlichting en sfeerverlichting. In het verlichtingsplan zijn per ruimte de lichtpunten aangegeven met daarbij een afbeelding van een passend armatuur. Maar alles is natuurlijk nog bespreekbaar!

  Stap 7

Je hebt nu een totaal interieurontwerp van ons gekregen. De meubels die we ingetekend hebben, kunnen we zelf leveren of indien nodig laten maken. Maar dit hoeft natuurlijk niet. We kunnen gaan kijken bij diverse leveranciers naar de mogelijkheden binnen het door jou aangegeven budget. Dit geldt ook voor vloerkleden, raambekleding, verlichting, vloeren, keukens, badkamers en accessoires.

  Stap 8

En dan komen we bij de realisatie! Spannend!

Mogen wij je interieur leveren? En zullen wij dan ook de uitvoering regelen?

We gaan als jouw personal shopper op pad voor mooie producten en accessoires. We zorgen ervoor dat alle betrokken partijen zoals stucadoor, schilder, behanger, vloerenlegger en interieurbouwer de gemaakte afspraken nakomen. En dan…..maken we het plaatje af met het stylen van de ruimte(s).

Wat is styling?

Styling is het creëren van sfeer in een interieur. Om een optimale sfeer te bereiken, doet een stylist voorstellen voor he...

Lees meer

Merken

Jette-interieur richt niet naar haar eigen smaak in maar zet u centraal. Wij zitten dus niet vast aan bepaalde merken maar kunn...

Lees meer
Meer nieuws
  • Onze projecten

    Onze projecten

    Neem een kijkje bij reeds gerealiseerde projecten door ons.

    Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.